Url: http://www.telefonibolaget.se/telefonsystem.html Telefonilösningar,företagstelefoni, IP telefonsystem & Ascotel IntelliGate - telefonibolaget.se
Just nu


Just nu så får du som tecknar service avtal på Ascotel, Ascom, Aastra, Doro, Siemens 10 % rabatt på alla produktinköp.


Nyheter

2007-09-05
Nya IP-telefoner från Aastra ger företaget bättre telekommunikation

2007-09-10
Nya SIP-telefoner befäster Aastras starka marknadsposition för telefonsystem.

.


Copyright.Qvitronic AB

Telefonväxlar för kommunikationens skull med
stort utbud av kompletterande produkter och tillbehör.  


Aastra Telecom är ett ledande, globalt företag inom telekommunikation som erbjuder lösningar för såväl små och medelstora företag, liksom koncernmiljöer. Aastra Telecom är fokuserat på att lösa sina kunders behov och förväntningar inom kommunikationsteknologin. Vi är dedikerade att supportera vår kundbas och att utveckla deras system och nätverk med implementeringen av VoIP produkter, mobilitetsproduket och mjukvaruapplikationer.

Aastra Telecom´s effektiva lösningar består av en full bredd av både traditionella och öppna IP baserade nätverkslösningar, bl a telefonväxlar och IP-växel system, gateways, telefoner, VoIP produkter, trådlösa produkter, dessutom en vidd av mjukvaruapplikationer, video och tal konferenser, och Contact Center lösningar.

Vilken telefonväxel passar ditt företag?

Ascotel IntelliGate 150, televäxel 
För kommuniktaionsbehov i små företag. Upp till 10 anslutningar. VoIP* möjligheter.

Ascotel IntelliGate 300, televäxel 
För kommuniktaionsbehov i små och medelstora företag. Upp till 40 anslutningar. (I en ren VoIP* lösning upp till 50 användare.)

Ascotel IntelliGate 2025 
Telefonväxel med integrerad VoIP* funktionalitet. Till företag med upp till 30 användare. Finns som väggmonterad och 19" rack version.

Ascotel IntelliGate 2045 
Telefonväxel med integrerad VoIP* funktionalitet. Till företag med upp till 60 användare. Finns som väggmonterad och 19" rack version.

Ascotel IntelliGate 2065
Telefonväxel med integrerad VoIP* funktionalitet. Till företag med upp till 600 användare. Finns som väggmonterad och 19" rack version.


Andra avdelningar:
Headset
Konferenstelefoner
Kontakta oss
08-730 13 90 
kontakt@telefonibolaget.se  
Vasavägen 18,
169 58  SOLNA   
Om företaget
Telefonväxlar    Telefoner   Applikationer    Tillbehör    Servicebehov