Just nu


Just nu så får du som tecknar service avtal på Ascotel, Ascom, Aastra, Doro, Siemens 10 % rabatt på alla produktinköp.


Nyheter

2007-09-05
Nya IP-telefoner från Aastra ger företagen bättre kommunikationsmöjligheter

2007-09-10
Nya SIP-telefoner befäster Aastras starka marknadsposition för telefonsystem.

.


Copyright.Qvitronic AB

Kontakta oss
08-730 13 90 
kontakt@telefonibolaget.se  
Vasavägen 18,
169 58  SOLNA   
Om företaget
Telefonväxlar    Telefoner   Applikationer    Tillbehör    Servicebehov

Gå vidare till våra headset

Kvalitet – Alla headset vi säljer baserar sig på gedigen erfarenhet.
Våra tillverkare har i många år utvecklat och visat vad som är möjligt att göra i världen av elektroakustik. Deras varumärken är kända runt om i hela världen som några av de ledande namnen inom hörlurar och mikrofoner.
 
Med denna erfarenheten utvecklas också headsets.
Mikrofoner och hörkapslar av allra yppersta kvalitet kombinerat med bl.a. kevlarförstärkta kablar och andra tåliga material som sörjer för många års användning – även i de tuffaste kontorsmiljöer. Under utvecklingen av våra produkter är det högsta prioritet att nå en förstklassig ljudkvalitet, sofistikerad design samt optimal komfort vid användande.

Säkerhet
Alla headset från Sennheiser och Plantronics är utrustade med unik teknologi för att skydda öronen från höga och skadliga ljudsignaler och för att möta det nya EU-direktivets gränsvärden för genomsnittlig bullerexponering och strålning.

Flexibilitet
Oavsett om du söker ett headset för fast systemtelefon, mobiltelefon, IP eller Bluetooth® så har vi ett headset för dig. Med våra kontorsserier kan du använda ett och samma headset till alla olika system och telefoner. Lösningen med olika bottenkablar gör det möjligt för dig att flytta med headsetet mellan olika telefoner och/eller telefonsystem. Byter du - så byter du bara bottenkabeln. Du kan självklart också kombinera olika typer av byglar och öronkuddar för allra bästa personliga komfort. När du väljer ett headset från oss är du inte låst. Våra lösningar är smarta, flexibla och framtidssäkrade och det finns alltid ett val för dig i vårt sortiment, trådbundet eller trådlöst.